Fair Trade og dametasker

I samarbejde med Fair Trade Original har det hollandske taskefirma Claudio Ferrici udviklet en serie med moderne og yderst funktionelle dametasker. Der er desuden matchende punge, iPadcovers og iPhoneetuier i samme serie som alle kan købes hos den danske online taskebutik trendyBAGS.dk.  Fælles for alle produkterne er at de er lavet i økologisk garvet læder til kvinder. Produktionen af disse varer er underlagt strenge kriterier for bæredygtigt indkøb af læder, garvning og forarbejdning, og resultatet er nogle virkelig lækre produkter. Alle disse varer har et 100% biologisk bomuldsfor og er pakke i særpræget  lækkert emballage som ikke ligner andre Claudio Ferrici produkter.  Taskerne, iPadcovers, punge og iPhoneetuier vil være tilgængelig i handlen fra midten af august 2012.

Fair Trade startede oprindeligt i Holland og hed indtil 2010 Max Havelaar, hvilket mange have problemer med at udtale. I dag er Fair Trade i 26 lande. Fair Trade hjælper ca. 1,5 mio fattige bønder og plantage ejere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika. Fair Trade mærket sikrer at bønderne og plantageejerne får en fair pris for deres produkter samtidig med at der er en Fair Trade bonus som bønder og plantageejere bestemmer over i enighed. Disse penge går bla. til legater, skoler osv. Udover bonus til plantageejere og bønder er der en bonus kun for medarbejdere, hvorved der sikres at de har fornuftige arbejdsforhold lønninger og så videre. Fair Trade har produkter indenfor alt fra smykker, textiler, læder og til fødevarer. Bla. kan man på deres danske hjemmeside finde opskrifter fra førende kokke på retter med produkter der er Fair Trade mærket.

I Danmark har Fair Trade bla. skuespiller Thure Lindhardt, erhvervsmanden Asger Åmund og instruktør Helle Joof som ambassadører. De er alle stolte af deres arbejde og Asger Åmund har bla. været i den nicaraguanske regnskov for at følger bønder der dyrker kaffeplanter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>