Film og TV-serie industrien skal vågne op!

Man høre ofte i pressen om at film og tv-serie branchen brokker sig over de så kaldte pirater der downloader film og tv-serie fra internettet uden at betale for det. Film og tv-serie industrien mister hvert år millioner af kr. på tabt fortjeneste. Men er de ikke til dels selv skyld i det? Når man tænker på den udvikling der sker inden for forskellige streaming tjenester som amerikanske Netflix og HBO der lever af at tilbyde folk at betale et lille fast beløb hvor efter de kan se alle de film og tv-serier de vil.

Eller næste som de vil. For ofte sker der det at man ser en tv-serie på enten Netflix og HBO Men de har kun sæson 1 og der går meget lang tid før at selskabet sætter rettighederne til salg. Så kan man enten vente på det eller man kan forsøge sig med at følge med i tv-serien via en amerikansk tv-kanal en om ugen via internettet. Ellers man kan finde alle sæsoner af tv-serien på nettet hvor den nemt kan downloades gratis. Det er langt fra lovligt!

Men når tingene er så nemme at finde og så lige til at downloade er det ikke noget de fleste mennesker tænker videre over. Mange af disse mennesker havde sikkert ikke haft noget i mod at betale et lille fast beløb for at se hele tv-serien på internettet via en streaming tjeneste ala den Netflix og HBO tilbyder. Men Film og tv-serie industrien mener åbenbart ikke at de kan tjene penge nok på denne måde. Så ind til videre er det ikke noget der kommer på tale.

I mens downloader folk over kolden film og tv-serier hver dag døgnet rundt. Logisk set havde det været beder at få en lille bid af “kagen”i stedet for at gå glip af det hele. Det kan være at vi i en gang i fremtiden kommer til at se en online streaming tjeneste ejet af film og tv-serie industrien. Det ville helt sikkert komme bag på dem hvor mange der rent faktisk med glæde ville betale for denne service. Bare de ikke skulle vente på at se det de gerne ville. Men kunne se det når det lige når det passede dem.

Kilde og forfatter: www.tvtvtv.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>