Hvordan er verden uden internet?

En verden uden internet lyder i manges ører sikkert temmelig kedelig, og ja undertegnede er helt enig. Internettet rummer dog ikke kun underholdning i form af sociale medier og nyhedsformidling, nej internettet har også en enorm praktisk funktion. Dette ser man altid når internetbaserede services går ned, hvilket efterlader store huller i services. Et godt eksempel på det er når dankort-systemet går ned, hvilket efterlader tusindevis af kunder overalt i Danmark med varer som de ikke kan betale for og derfor må lægge tilbage. (Se i kilderne nederst efter et eksempel).

Der er også offline funktioner butikkerne kan anvende, men disse tager ofte et par minutter at få i gang. Og så kan du selv regne ud, hvordan Netto ser ud i deres primetime mellem kl. 16-17.30 i hverdagene. Uha nogle køer der kommer…

Lyst til at spare penge på dit internet?

Når vi snakker prisen på dit internet, er det vigtigt at få det rigtige selskab til at levere ydelsen. Omkostningerne varierer meget fra bredbåndsudbyder til bredbåndsudbyder, og hvert selskab markedsfører reelt også noget specielt. Dette specielle element får du vedr. internethastigheden, som du (som mulig kunde) tilbydes. Der er sågar internethastighed for download og uploading, hvilket gør det en del vanskeligere at tage en beslutning vedr. internetselskab.

Kendskab til behov skaber bedste pris

Et godt råd er at kortlægge dit behov for at indhente og publisere materiale på Internettet, og så derefter at udvælge billigste selskab. Skal du netop til at tilkøbe internet til familien, er det en fornuftig idé også at søge afklaring hos de resterende medlemmer af familien. Der kan med lethed være unge mennesker i familien, som har et omfattende internetforbrug, som du slet ikke ved noget om. Så for at søge udenom langsomt internet og oveni brok fra din familie, er det som altid et klogt valg at holde et samlet familiemøde, inden købsbeslutningen fastsættes.

Din adresse betyder meget

Mind nu dig selv på også at oplyse din bopælsadresse i starten, når du nærstuderer valgmuligheden for at købe internet ved hjælp af en televirksomhed. Det er nemlig på den måde, at det ikke er samtlige selskaber, som kan skaffe internet alle steder i Mor Danmark. Af denne grund opsparer du en en kæmpe mængde tid ved først undersøge, hvorvidt ønskede foretagende rent faktisk også kan levere Internet til din matrikel.

Kildeliste:

Når dankort-systemet går ned

Internettets enorme betydning (hvis du ønsker mere viden herom)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>