Min nye badmintonketcher og badmintonsko

Jeg har fornylig købt nye Yonex badmintonsko og badmintonketcher. Hvis du også står og leder efter nyt udstyr, så har jeg hurtig skrevet op hvad jeg fandt ud af i min søgen.

En badmintonketcher vil altid være u-undværlig for samtlige badmintonatleter og er typisk udformet i graphit der er en slags kul fiber grundstof. Grafit er meget stærkt og stadigvæk flexibelt, så det herved bliver inden for rækkevide at producere badminton ketcher som kan agere som trampoliner og katapulter og tilføre badmintonbolden betydelig øget power sammenlignet med badminton-spillerens arm kan. I grove træk findes der tre unikke udformninger af badmintonketcher. Hoved-tung, hoved-let og med neutral vægtbalance. De ketcherne som er hoved-tunge badmintonketcher giver meget mere speed til fjer-bolden, men er på den anden side ikke så reaktionsstærk i put-bolde spillet og det defensive spil. De hovedlette badmintonketsjer er hurtige omkring put-bolde spillet og det defensive spil, men langt fra så meget hastighed til badmintonbolden hvis der spilles angrebsspil. Og til slut indeholder den neutral vægtfordelte badminton-ketcher en smule af de 2 fordele.

Badmintonsko er uden tvivl det vigtigste for en up to date badmintonatleter. Når badmintonsko ikke støtter og stabilisere, samt virke stødabsorberende, kan badmintonspilleren ikke bevæge hurtigt samt kontinuerligt på badminton-banen og har ikke nok tid og overskud til at udføre det perfekte vinder skud. De anordninger der definere badmintonsko specielt holdt op imod andre sko er for det først den let bløde top, nu badmintonsporten udøves som højhastigheds ryk tilbage og frem vil det næsten altid være vigtigt med den højest mulige kontakt med gulvet netop med det i mente må badminton-sko altid være let bøjelige i spidsen. Absorbering af stød har altid været vigtig, pga tidens badmintonatleter svæver en del da de vil komme hurtigst til badmintonbolden. Ikke at glemme stabilitet, pga hyppigheden af opbremsninger vil det altid være ekstremt vigtigt at have støtte for foden for at undvige skader samt mistet energi samtidig der skiftes retning. Jeg fandt en del viden om badminton her, eller hos http://sport-net.dk, blot til info.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>